Тепер відомо, що споживання сиру, особливо камамбера, пов'язане з поліпшенням пам'яті та поліпшенням роботи мозку, як свідчать результати досліджень у галузі нейробіології.
Переваги пояснюються складом продукту, який містить корисні кислоти, плісняву Penicillium camemberti і сполуки, які стимулюють розвиток клітин мозку.
Дані дослідження, проведені на мишах, показали, що камамбер має захисні властивості для судин мозку, захищаючи їх від негативного впливу дієт з високим вмістом жирів. Крім того, він підтримує ріст нейронів, сприяючи загальному здоров'ю мозку.
Так, цей дивовижний факт може змінити погляд багатьох на цей продукт.
Читайте також:
Перед новим роком варто закупитись: які ціни на сіль. цукор та борошно в супермаркетах наприкінці грудня
Школи не залишать дітям вибору: нові правила введуть у ступор батьків
Як зустріти Новий рік 2025: ідеї для кожного знака Зодіаку, щоб здобути щастя
Посилена мобілізація після Нового року: ТЦК підготувало сотні тисяч повісток – хто перший у списку
З 1 січня всі медичні послуги стануть платними: що потрібно, щоб не розоритися на здоров'я
Рецепт довголіття: секрет вічної юності для здорового життя
Картопля небезпечна для організму: як популярний продукт гробить здоров'я