Тепер відомо, що споживання сиру, особливо камамбера, пов'язане з поліпшенням пам'яті та поліпшенням роботи мозку, як свідчать результати досліджень у галузі нейробіології.

Переваги пояснюються складом продукту, який містить корисні кислоти, плісняву Penicillium camemberti і сполуки, які стимулюють розвиток клітин мозку.

Сир. Фото: YouTube

Дані дослідження, проведені на мишах, показали, що камамбер має захисні властивості для судин мозку, захищаючи їх від негативного впливу дієт з високим вмістом жирів. Крім того, він підтримує ріст нейронів, сприяючи загальному здоров'ю мозку.

Так, цей дивовижний факт може змінити погляд багатьох на цей продукт.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Перед новим роком варто закупитись: які ціни на сіль. цукор та борошно в супермаркетах наприкінці грудня

Школи не залишать дітям вибору: нові правила введуть у ступор батьків

Як зустріти Новий рік 2025: ідеї для кожного знака Зодіаку, щоб здобути щастя

Посилена мобілізація після Нового року: ТЦК підготувало сотні тисяч повісток – хто перший у списку

Показати ще

З 1 січня всі медичні послуги стануть платними: що потрібно, щоб не розоритися на здоров'я

Рецепт довголіття: секрет вічної юності для здорового життя

Картопля небезпечна для організму: як популярний продукт гробить здоров'я