Нещодавно пролунав скандал з Анною Трінчер і Олею Поляковою. Тоді дівчина звинуватила "Королеву ночі" у тому, що та використовує фільтри для прикрашання своєї зовнішності у соцмережах.

Нині ж Ганна Трінчер розповіла, як вирішився цей конфлікт із артисткою. Подробицями співачка поділилася у програмі "Ближче до зірок" на ТЕТ.

Оля Полякова, фото: hyser.com.ua

Так, рівно рік тому артистки презентували спільну пісню під назвою "Путь до победы", яку виконали у колаборації Оля Полякова, Ганна Трінчер та Позитив. Під час запису Аня Тричер записала спільну розмовну сторінку з Олею Поляковою, де зробила артистці зауваження щодо фільтрів, які вона використовує у себе на сторінці в Інстаграм. Вже тоді на одному з випуску шоу Олі Полякової та Маші Єфросініної "Дорослі дівчата" співачка обурено відповіла Трінчер.

Тоді співачка заявила, що у мами їй годиться і вона хоче побачити, якою вона буде за двадцять років і чи потрібні їй тоді будуть фільтри.

Анна Трінчер, фото: hyser.com.ua

Популярні новини зараз

Коли малина та полуниця – не по кишені: рецепт картопляного варення із "секретом", який стане сюрпризом

Аварійні графіки відключення світла: в Укренерго попередили, хто буде без електрики

Продовження бабиного літа або морози зі снігопадами: синоптик повідомила про погоду в листопаді та взимку

Плануємо город на 2025 рік вже зараз: як правильно висадити культури, щоб вони дали найкращий урожай

Показати ще

Як виявилося, зараз співачки у добрих стосунках. За словами Трінчер, Полякова є досить експресивною жінкою, проте тоді вона не образилася на неї. Зараз вони перебувають у добрих відносинах, навіть Полякова дуже підтримує молоду виконавицю.

"Це треба знати Олю. Вона досить експресивна жінка. Вона не образилася. Це наш вайб спілкування. Вона мене багато в чому підтримує і я її. У нас прекрасні стосунки, які ніколи не псувалися. Тьху-тьху, бо з нею легко можна зіпсувати ", - відповіла Трінчер.

Читайте також:

Ганна Трінчер категорично відмовилася від США через залежність: "Впіймала таку депресію..."

Оля Полякова переїхала від чоловіка до своєї квартири разом із дочкою: тепер човен не потрібний.