Українська інтрев'єр Раміна Есхакзай нещодавно зав'язала стосунків із військовим. якого не надто поспішає показувати.

Напевно, це і логічно, адже в неї вже двічі були публічні стосунки, у тому числі і з Віталієм Козловським. До того вона була учасницею романтичного шоу "Холостяк". Наразі Раміна зіткнулася зі звинуваченнями українців, але дуже гідно вийшла із ситуації.

Рамина рассказала о расставании с Виталиком Козловским

Журналістка Раміна Есхакзай відреагувала на критику в мережі після того, як поділилася фотографією зі своїм коханим військовослужбовцем. У коментарях деякі користувачі почали писати наклеп у бік воїна. У відповідь Раміна поставила хейтерів на місце у Instagram.

Раміна Есхакзай, фото із соцмереж

Під фотографією, де журналістка позує в обіймах свого загадкового обранця, деякі користувачі почали писати про те, що насправді чоловік не воює на передовій.

Популярні новини зараз

"Тисяча Зеленського" повертається: коли країнці зможуть отримати гроші і на що дозволять витратити

Накопичувати і мати заначку - не для них: знаки Зодіаку, які не вміють поводитися з грошима

Наталя Могилевська змусила українців переживати через її заміжжя: чому досі немає

Чим засіяти город восени, щоб ґрунт "воскрес": відновить усі корисні ресурси

Показати ще

Хейтери звинуватили Раміну у брехні про те, що її хлопець постійно перебуває в окопі. На їхню думку, насправді обранець журналістки обіймає високу посаду у тилу.

Есхакзай не стала терпіти наклеп у бік коханої людини і кинула виклик хейтерам.

"Я дещо придумала. Давайте, якщо мій хлопець - піхотинець, то ви проходите навчання і приєднуєтеся до добровольчого батальйону, який рятує наших військових. Якщо він той, про якого ви написали, медиком-добровольцем стаю я. Чи готові відповідати за слова?" " - Відповіла на коментарі Раміна.

Сториз Раміни

Журналістка зазначила, що таким чином тепер проводитиме "лагідні мобілізації" і вчитиме людей відповідати за свої слова.

"У вільний від роботи час я: треную своє почуття гумору і на хамство відповідаю жартома; проводжу лагідну мобілізацію; може колись нарешті люди братимуть відповідальність за свої слова. Навіть у соціальних мережах. Це корисно як для особистості, так і для держави", - написала Есхакзай.

Сториз Раміни

Читайте також:

Раміна Есхакзай видала правду про втечу Волошина з України: планував давно, брехав та приховував доходи.

Дарія Квіткова розповіла, куди зник її батько і чи розлучився він із мамою: "Члени моєї родини не хочуть".