Цими вихідними в Україні очікується без опадів, але з контрастними температурами. У західних регіонах температура може досягати +16°C-+19°C, тоді як у деяких південних районах максимуми можуть досягати +16°C-+17°C.

Навпаки, у східній частині країни буде прохолодніше, температура близько +11°C, повідомляє УНІАН.

У Києві в суботу прогнозується невелика хмарність із нічною температурою близько +7°C та денною +12°C. У неділю буде ясно, температура вночі опуститься до +6°C та підніметься до +14°C вдень.

У Львові в суботу вночі буде +3°C, удень +16°C при невеликій хмарності. У неділю вночі температура становитиме близько +4°C, а вдень +18°C.

У Луцьку в суботу вночі очікується +1°C, удень +13°C, також невелика хмарність. У неділю буде ясно, вночі +3°C, удень +14°C.

У Вінниці очікується невелика хмарність у суботу, температура від 0°C до +11°C. У неділю погода проясниться, температура від +3 до +13°C.

Популярні новини зараз

Морква здорожчала вдвічі: чомусь колись дешевий овоч продається по космічним цінам

Гороскоп на місяць для всіх знаків Зодіаку: що готує Сонце у Скорпіоні

Еліксир вічної молодості: рецепт бурякового квасу для здоров'я, як у грецьких богів

Володимир Дантес став батьком, Даша Кацуріна показала, як це: "Ми все робимо разом"

Показати ще

В Одесі в суботу буде хмарно з проясненнями, нічна температура +7°C, денна +12°C. У неділю коливатиметься від +10°C до +17°C.

У Харкові в суботу температура становитиме +2°C вночі та +10°C вдень при ясному небі. У неділю очікується температура від +2 до +11°C з невеликою хмарністю.

У Дніпрі в суботу очікується ясна погода, нічна температура +6°C, денна +11°C. Неділя буде малохмарною, температура від +6°C до +13°C.

У Сімферополі в суботу буде малохмарно, температура від +6 до +13°C. У неділю буде хмарно з перервами від +8°C до +14°C.

В Украину идет потепление
В Украину идет потепление

Жителі Маріуполя можуть розраховувати на ясну погоду в суботу, температура вночі +5°C та вдень +12°C. У неділю буде малохмарно, нічна температура +1°C та денна +11°C.

У Краматорську в суботу буде ясно, температура вночі +2°C та вдень +10°C. Однак у неділю буде хмарно, нічна температура опуститься до -1°C, а денна +11°C.

У Сєвєродонецьку в суботу буде зрозуміло, нічна температура +2°C і денна +10°C. У неділю очікується хмарна погода, температура вночі опуститься до -1°C, удень +11°C.

У Буковелі в суботу очікується невелика хмарність, температура вночі -2°C, вдень до +17°C. У неділю температура вночі підніметься до +5°C, вдень +16°C у ясному небі.

У Моршині Львівської області у суботу очікується +2°C вночі, вдень +17°C при невеликій хмарності. У неділю буде майже ясно, температура вночі +5°C, удень +20°C.

У Трускавці у суботу буде хмарно з перервами, температура підніметься до +17°C. У неділю буде ясно та безхмарно, температура від +4°C до +19°C.

У Сваляві у суботу очікується хмарність із проясненнями, температура до +15°C. У неділю буде ясно та безхмарно, температура від +5°C до +17°C.

У Затоці в суботу буде зрозуміло, температура вночі +7°C, вдень +13°C. У неділю також буде зрозуміло, температура від +10°C до +17°C.

Читайте також:

Опалення дадуть не скоро: погода у листопаді "страшне" під +30

Відключення світла - не біда: скільки коштуватиме енергонезалежність будинку

Гороскоп на місяць для всіх знаків Зодіаку: що готує Сонце у Скорпіоні