Всес відомо, що якийсь час тому старша дочка Олі Полякової Маша розлучалася зі своїм хлопцем, який використав її заради своєї популярності.

Але дівчина страждала не довго і вже завела нові стосунки. До речі, дівчина у свої 19 років живе окремо від мами, на помешканні бабусі, яка померла. Наразі відомо, що вона знову взялася за свою вокальну кар'єру, але тепер сольно. А чим займається її новий бойфренд?

Маша Полякова, кадр з кліпу на пісню "Шрами"

Старша донька української співачки Олі Полякової відверто розповіла про нові стосунки. У коментарі програмі "Тур зірками" на Люкс ФМ 19-річна Маша зізналася, що вже вісім місяців зустрічається з хлопцем, який працює ІТ-фахівцем.

За словами блогерки, вони з обранцем незабаром планують жити разом у квартирі, яку коханий Полякової-молодшої ​​придбав нещодавно. Також дівчина розсекретила, що вже знайома з батьками бойфренда, проте її зіркова мама та тато Вадим Буряковський поки що не зустрічалися з потенційними сватами.

"Ми з хлопцем вже вісім місяців. Він купив квартиру й ми плануємо переїжджати до нього. Він працює в IT. З його батьками я вже доволі давно знайома. У нього класна сім’я лікарів. Мої з його не знайомі. Він їй (Олі - ред.) не те щоб не подобався, але вона так нейтрально ставиться, як і батько. Вони кажуть: “Це твій вибір. Це твої шишки - сама набивай", - поділилася Маша.

Популярні новини зараз

Завершення активної фази: Володимир Зеленський розповів, що точно допоможе Україні у війні

Популярна українська артистка зізналася про проблеми зі спиртним: "Мій батько алкоголік"

ТЦК масово скасовують відстрочки від мобілізації

Опалювальний сезон скасовується: в Україну вривається літо – аномальний листопад прогріє до +25

Показати ще

Читайте також:

Оля Полякова переїхала від чоловіка в свою квартиру разом з донькою: тепер човен не потрібен.

В епіцентрі рейду ТЦК: Єфросиніна та Полякова відриваються на концерті "Океан Ельзи", поки "трусять" українців.