Повідомляється, що в магазинах чи на ринках є нові оновлення від великих українських мереж супермаркетів щодо хлібобулочних виробів.

Аналітики порталу Мінфін повідомляють, що у другій половині жовтня змінилися ціни на білий, житній хліб та батони. Зокрема, житній хліб показав різке зростання, ціни на нього зросли майже на 5 грн за останній місяць.

Ціни на батон:

Нарізаний батон «Румянець» (450 г), який часто вважають солодшим хлібом, наразі продається за ціною 28,49 грн у Novus. Для порівняння, середня ціна на той же продукт у вересні становила 28,02 грн.

Ціни на батон

Ціни на білий хліб:

Популярні новини зараз

Батьки школярів отримали важливе повідомлення: настав час "включатися"

Дивовижний факт: що буде, якщо їсти квашену капусту щодня

Таки кохання не знайшов? Тарас Тополя розповів свою правду про "Холостяк" з Тереном: "Там пишуться сценарії"

Це легендарно та дуже смачно: рецепт кабачкового супу "По-Закарпатськи" з ароматними сухариками

Показати ще

Нарізаний пшеничний хліб (паляниця, 650 г) коштує 34,99 грн у Novus та 35,70 грн у Megamarket, що дає його середню вартість 35,35 грн. У Metro бренд "Цар Хліб" (600 г) доступний за 36,57 грн.

Ціни на пшеничний хліб

Ціни на житній хліб:

Бородиновський, 300 г, який є популярним для подачі з традиційними продуктами, такими як сало, також зросла. Він продається за 44,90 грн в Aшані, 43,10 грн у Metro та 45,00 грн у Megamarket, а середня ціна встановилася на рівні 44,33 грн.

Ціни на житній хліб

Ці нещодавні коригування, особливо зростання цін на житній хліб, відображають вплив економічних умов, тому споживачам дуже важливо знати зміни у повсякденних витратах на продукти харчування.

Читайте також:

Приготувати борщ буде дорожчим за ікри: ключові продукти стануть "недоступними"

Коли немає гаража чи підвалу: як зберігати картоплю у квартирі, щоб не гнила і не проростала

Якими продуктами запастися на складну зиму, щоб потім не кусати лікті