Останні стосунки Ксенії Мішиної проходили на очах у всієї України, адже розпочиналися на романтичному шоу "Холостячка".

Так. мова про Олександра Еллерта, кохання з яким, як всі ми знаємо, не склалося. Але ось до Еллерта актриса теж мала стосунки. У тому шлюбі в неї навіть народився син Платон, але взаємодії з колишнім були дуже складними.

Ксения Мишина и Александр Эллерт, фото:скриншот You Tube

Ксенія Мішина поділилася подробицями свого першого шлюбу і стосунків з батьком свого сина Платона, які виявилися нелегкими. Коли Ксенія познайомилася з першим чоловіком, їй було всього 20 років, і вона навчалася в Києві. Спочатку дівчина не відчула до нього сильних почуттів, оскільки була занурена в навчання. Однак через шість місяців після залицянь чоловіка, який був на десять років старший, він вирішив, що більше не може намагатися завоювати її серце, і висловив свої сумніви щодо їхнього майбутнього разом.

Після розмови Ксенія прокинулася з відчуттям, що чогось їй не вистачає, і почала замислюватися, можливо, в неї виникли справжні почуття до нього. Незабаром закохані вирішили жити разом. Проте їхнє життя змінилося кардинально, коли дівчина дізналася про свою вагітність. Ця новина стала переломним моментом у їхніх стосунках.

Ксенія Мішина із сином, фото: youtube.com

Популярні новини зараз

Молодим українцям виплатять по 150 тисяч гривень: хто та як може отримати гроші

Таки кохання не знайшов? Тарас Тополя розповів свою правду про "Холостяк" з Тереном: "Там пишуться сценарії"

ТЦК викликатимуть пенсіонерів: що відбувається та що готує мобілізація

Масові рейди ТЦК ще й не розпочиналися: мобілізація вийде на новий етап

Показати ще

У той час вона опинилася в ситуації, де фінансова залежність від партнера ставала все більш відчутною. Ситуація ускладнювалася відсутністю грошей і потребою в базових речах, адже вона також навчалася в університеті. У відповідь на її труднощі чоловік демонстрував байдужість, вимагаючи, щоб вона сама шукала вихід з ситуації, пропонуючи заробити гроші, якщо їй не вистачає їжі.

Таке ставлення лише підкреслювало маніпулятивний характер їхніх стосунків, що межувало з аб’юзом.

У момент безвиході Ксенія звернулася за допомогою до своїх батьків, висловивши бажання вирватися з цього “пекла”. Її мама оперативно приїхала, допомогла зібрати речі та відвезла доньку до Севастополя. Після народження сина Платона, чоловік раптово зник, пообіцявши надіслати дитячу ванночку, яку так і не надіслав.

Ксения Мишина, фото:скриншот You Tube

Читайте також:

Ксенія Мішина зізналась, що збудилась через лисого чоловіка: "Завжди хочу, коли бачу".

Ксенія Мішина оголила животик і вразила ідеальним тілом: "Це не змагання."