Через активізацію наступу російських військ Україна планує посилити мобілізаційні зусилля. Про це заявив заступник голови парламентського комітету з національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Черньов у своїй заяві.

Чернєв підтвердив, що темпи мобілізації залишаються стабільними, але визнав, що недавня ескалація РФ із серпня по жовтень створила потребу у додаткових силах.

"Тобто цифри мобілізації повинні зростати", - підкреслив Чернєв, пояснивши, що активізація бойових дій на лінії фронту вимагає збільшення сил.

ТЦК

На питання про спірні рейди, проведені ТЦК та співробітниками правоохоронних органів, Чернев зазначив, що ці дії викликані однією і тією самою причиною: активізацією військових наступів Росії.

Однак він зазначив, що у нього поки що немає точних даних про те, скільки додаткових новобранців було залучено за допомогою цих заходів. Рейди викликали дебати по всій країні, але Чернев наголосив на їхній важливості для задоволення термінової потреби в підкріпленнях.

Популярні новини зараз

Мобілізація змінила терміни: у ЗСУ повідомили про оновлення

ТЦК викликатимуть пенсіонерів: що відбувається та що готує мобілізація

Яблука скоро будуть, як персики: ціни на популярні осінні фоукти зросли вже на 13% за тиждень

Не забудьте обробити часник перед посадкою: 4 розчини, які допоможуть збільшити врожай

Показати ще

ТЦК

Цей поштовх до більшої мобілізації відображає зусилля України щодо підтримки обороноздатності в умовах однієї із найскладніших фаз війни.

ТЦК вже дісталися і шкіл: що чекає на дітей і як відреагують батьки

Ігор Кондратюк "наїхав" на ТЦК

Бронь та відстрочки переглянуть ТЦК: мобілізація включає масові перевірки