Незабаром українці побачать 13 сезон романтичного шоу "Холостяк", де учасником буде колишній військовий Олександр "Терен" Будько.

Звичайно, всі ми бажаємо Олександну знайти свою долю та побудувати щасливе майбутнє, але що там у інших холостяків з попередніх сезонів?

Сториз Олександра "Терена" Будка

Наприклад, перший холостяк, танцюрист і хореограф, Макс Чмерковський. який у фіналі вбирав Олександру Шульгіну, але стосунки довго не протрималися.

Танцівник родом із Одеси, проте вже багато років живе у Сполучених Штатах. Широку популярність за кордоном Максу принесло участь в американському шоу Dancing with the Stars.

Після успіху на телебаченні Чмерковський започаткував свою школу танців, а потім і продюсерську компанію, яка організовує танцювальні турніри по всьому світу. Незважаючи на життя та успіх у США, шукати кохання хореограф спочатку вирішив на батьківщині у 2011 році. Згодом Чмерковський зізнався, що взагалі шкодує про свою участь у проекті.

Популярні новини зараз

Мокрий сніг, сльота та морози: що готує погода у листопаді та про що попереджають синоптики

Мобілізація змінила терміни: у ЗСУ повідомили про оновлення

Дивовижний факт: що буде, якщо їсти квашену капусту щодня

Коли і як саджати буряки восени – секрети раннього та рясного урожаю

Показати ще

Олександра Шульгіна та Макс Чмерковський, кадр з відео

Через рік після участі у шоу Чмерковський розпочав стосунки з австралійською танцівницею Петою Маргатройд. У 2017 році Макс одружився зі своєю обраницею. Пара зіграла розкішне весілля у США.

У тому року стало відомо, що Пета народила хореографу сина Шая.

Після народження первістка Чмерковський та його дружина довго мріяли ще про одну дитину. Тільки 2023 року Пета знову змогла завагітніти і народила другого хлопчика, якого назвали Ріо.

Відразу після народження другої дитини зіркова пара зважилася на ще одну вагітність. У липні 2024 року Чмерковський став татом третього хлопчика - Мілана.

Весь цей час Чмерковський продовжував свою танцювальну та телевізійну кар'єру як у США, так і в Україні.

Сім'я Максима Чмерковського, фото із соцмереж

Читайте також:

Схоже на памперс: Даша Квіткова роздяглася і показала, що в неї під штанами.

Андрій Данилко та Леся Нікітюк висловилися про весілля та дітей: "Давно одружений на...".