Нічні заморозки збережуться по всій Україні протягом наступних кількох днів, за якими піде підвищення температури та сонячна погода.

Синоптик Наталка Діденко поділилася у Facebook, що холодні ночі збережуться до 19-20 жовтня. Проте з 20-21 жовтня температура підніметься, принісши ясне небо та денне тепло +13-+17 °C.

Метеоролог Ігор Кібальчич також підтвердив прогноз, зазначивши, що цього тижня на погоду в Україні впливатиме стійкий антициклон. Хоча ця система забезпечить суху погоду, вона також принесе низькі температури та морозні ночі у багатьох районах.

17 жовтня, у четвер, погода залишиться переважно сухою по всій Україні, крім Криму, де можливий невеликий дощ. Денна температура коливатиметься від +8 до +13 °C.

До 18 жовтня, у п'ятницю, антициклон принесе хмарність, але без опадів, за винятком невеликих злив у Криму та деяких районах на сході. Вночі та рано вранці в окремих регіонах можливий туман. Вітер слабкий, зі швидкістю 3-8 м/с.

Температура вночі коливатиметься від +2 до +7°C, у західних та північних районах морози до -3°C. Вдень температура триматиметься від +8 до +13°C.

Популярні новини зараз

Оновлення малинника: як це зробити без пересадки кущів, починайте вже восени

ТЦК дали більше повноважень: мобілізація та поліція церемонитися не стануть

Вже з першого листопада: українських водіїв повідомили про обмеження швидкості на дорогах

Мобілізація багатодітних батьків: сім'я відходить на задній план

Показати ще

Осінь

19 жовтня, у суботу, погодні умови залишаться незмінними, лише у Криму можливі невеликі дощі. Вітер утримається зі швидкістю 3-8 м/с. Вночі температура триматиметься в межах від +2 до +7°C, у центральній, західній та північній частинах країни очікуються заморозки до -3°C. Вдень температура триматиметься на рівні від +8 до +13°C.

До неділі 20 жовтня утримається вплив антициклону, що забезпечить суху погоду. Вночі температура коливатиметься в межах від +2 до +7°C, вдень від +9 до +14°C, хоча у низці регіонів можливі заморозки.

Тенденція до потепління стане помітнішою з 20 по 21 жовтня, коли сонячне сяйво та м'якіші температури принесуть деяке полегшення, оскільки денні максимуми досягнуть від +13 до +17 °C.

Читайте також:

Коли Україну огорне снігом і якою буде погода взимку: про що говорять народні прикмети

Відключення світла та підготовка до опалювального сезону: у ДПЕК попередили українців

Тотальний контроль українців посилюють: відстежуватиме не лише ТЦК