Вже цього четверга, 17 жовтня 2024 року відбудеться потужна подія - повня у знаку Овна (також буде і Супермісяць цього дня).

Повня - в принципі сильні енергетичні дні, але саме в цей четвер деякі знаки Зодіаку отримають особливу удачу для того, щоб зустріти свою справжню любов. Головне – правильно скористатися можливостями.

Закохані, фото: hyser.com.ua

Овен (21 березня - 19 квітня)

Для Овнів цей повний місяць стане часом випробувань, коли вам доведеться впоратися з переживаннями минулого. Ви можете зіткнутися з питанням, чи маєте внутрішню опору, яка допоможе подолати труднощі. Півроку, що минули, могли бути непростими, але попереду — можливість познайомитися з новими людьми, які залишаться у вашому житті надовго. Щоб це сталося, вам може знадобитися позбутися непотрібного вантажу і відпустити те, що вже не є вашою вищою метою. Повний місяць подарує шанс на нові знайомства, які можуть призвести до значних змін у вашому житті.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Для Терезів повний місяць в Овні проходить у секторі партнерства, що створює відмінні умови для початку серйозних відносин. Це час, коли ви можете укладати важливі договори, включаючи шлюбні. Вдалі спільні проекти можуть стати не лише основою для професійного зростання, а й путівкою в особисте життя. Зі збільшенням соціальної активності у жовтні вам варто бути відкритими для нових знайомств. Відвідування різноманітних заходів та ділових зустрічей може призвести до несподіваних зустрічей, які змінять ваше життя. Не пропустіть шанс - ваше кохання може бути ближче, ніж ви думаєте!

Закохані, фото: Pinterest

Популярні новини зараз

ТЦК дали більше повноважень: мобілізація та поліція церемонитися не стануть

В Україну мчить різке потепління: погода порадує приємною температурою та сонцем

Вже з першого листопада: українських водіїв повідомили про обмеження швидкості на дорогах

Не треба чекати, поки закваситися: рецепт хрусткої маринованої капусти за день

Показати ще

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Для Стрільців осінь 2024 року – це час перевірки своїх сильних сторін. Якщо ви вирішите бути щирими та відкритими, Всесвіт винагородить вас за це. Ваше прагнення до чесності та самовираження стане магнітом для людей, готових до серйозних стосунків. Не бійтеся виявляти свою індивідуальність. Відкритість і автентичність — ваші сильні сторони, які можуть привернути до вас справжнє кохання в повний місяць. Цей період сприятливий початку нових романтичних відносин, які можуть стати довговічними.

Читайте також:

Важливі рішення, розставання та повернення до колишніх: які знаки Зодіаку зазнають своїх стосунків у листопаді.

Готуйтеся до нової битви з кінця жовтня: які знаки Зодіаку отримають випробування через Марса та Плутона.

Новий рік - нові випробування: що принесе 2025 рік кожному знаку Зодіаку.