Ми в жовтні пройшли коридор затемнень і Всесвіт дав на зовсім небагато часу на перепочинок. Але часу справді було небагато, і вже в листопаді тривають нові випробування.

Так, деякі знаки Зобіака зіткнуться з труднощами в особистих відносинах і знаючи це, ви зможете підготуватися та зустрітися зі складнощами з гідністю.

Знаки Зодіаку

Телець (20 квітня - 20 травня)

Тільцям молодик у Скорпіоні 2 листопада принесе нові знайомства, повні пристрасті та емоцій. Однак будьте уважні: новий партнер може відразу ж почати говорити про серйозні наміри, такі як шлюб. З переходом управителя сектора відносин після 15 листопада до будинку статусу події можуть розвиватися стрімко. Відкривайте серце нових можливостей, але залишайтеся реалістами, щоб уникнути неприємних сюрпризів.

Близнята (22 травня - 21 червня)

Листопад для Близнят стане часом переосмислення. Ретроградний Меркурій буде змушувати вас подивитись свої поточні відносини під новим кутом. Ви можете знову зв'язатися з людиною з минулого або поставити запитання, наскільки вам підходить ваш нинішній союз. Це час для аналізу та вибору: чи варто продовжувати стосунки чи краще піти різними шляхами. Важливо бути уважними до своїх почуттів і не поспішати з висновками, оскільки в грудні, в місяць 15 грудня, вам доведеться зробити серйозний вибір.

Закохані, фото: hyser.com.ua

Популярні новини зараз

При низькій температурі відключатимуть світло на 10-12 годин: коли настане момент повернення графіків

5 знаків Зодіаку отримають шанс на покращення фінансового стану: кому листопад принесе гроші

Тепер діти будуть удома частіше: як змінили канікули та чого чекати батькам

Леся Нікітюк у зухвалому купальнику блиснула зоною бікіні крупним планом: там дуже спекотно

Показати ще

Лев (23 липня - 22 серпня)

Для Львова листопад буде насиченим завдяки Марсу, який пройде через ваш знак. Цей час може подарувати вам яскравого та активного коханого, з яким у вас буде кармічний зв'язок. Ситуації, які будуть розгортатися у ваших відносинах, призначені для того, щоб ви стали найкращою версією себе. Постарайтеся бути відкритими для нових вражень та досвіду, які допоможуть вам зростати.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Повний місяць у Тельці 15 листопада стане важливим моментом для Скорпіонів. Ви будете змушені задуматися про майбутнє стосунків: куди ви рухаєтеся з партнером і чи варто залишатися разом. Це час для глибоких роздумів та важливих рішень щодо спільного життя. Можливо, варто розглянути зміну місця проживання або переглянути організацію побуту. Після 15 листопада Плутон переходить у ваш сектор будинку на 20 років, що може означати не лише переїзд, а й значні зміни у вашому внутрішньому світі та у ваших відносинах.

Закохані, фото: Pinterest

Читайте також:

Готуйтеся до нової битви з кінця жовтня: які знаки Зодіаку отримають випробування через Марса та Плутона.

Новий рік - нові випробування: що принесе 2025 рік кожному знаку Зодіаку.

П'ять знаків Зодіаку незабаром отримають усе, про що мріяли: хто стрибатиме від щастя.