Так, 2024 рік незрячи називали складним та кармічним, адже тільки ми віддихалися від ретроградного Меркурія та коридору затемнень, як на горизонті маячить нове поле для битв.

Йдеться про опозицію Марса до Плутона, яка розпочнеться вже 30 жовтня і триватиме до 5 листопада. Так, здавалося б зовсім невеликий відрізок часу, але "битва" може вас осягнути і вдома, і на роботі, і просто на вулиці... Які ж 4 знаки Зодіаку цей час може зачепити найбільше?

Планета Марс, фото: youtube.com

Плутон у Козерозі та Марс у Раку створюють ідеальний шторм, у якому внутрішні конфлікти між боргом та почуттями, зобов'язаннями та особистими бажаннями стають нестерпними. Чоловіки, під впливом Плутона, стають як ніколи раціональними і холоднокровними, як сталеві статуї, готові до рішучих дій. А жінки, своєю чергою, занурюються в океан своїх емоцій, де кожна хвиля почуттів обрушується з новою силою.

Овен (21 березня - 19 квітня)

У період опозиції, коли небесні тіла вишиковуються в напружений союз, Овни опиняться на роздоріжжі. У вашому секторі статусу та сім'ї розгорнеться справжня драма: рішення про шлюб чи розлучення висітиме у повітрі, як громовідвід у грозу. Вам належить відстояти свої сімейні цінності, адже Марс, ваша планета, що управляє, буде знаходитися в секторі роду. Це означає, що доведеться шукати баланс між кар'єрами та особистими переконаннями. Можливо, вам доведеться зробити вибір, який вплине на ваше життя, як на шахівниці, де кожна фігура має своє значення.

Закохані, фото: hyser.com.ua

Популярні новини зараз

Як правильно та швидко зварити буряк, щоб годинами не стояти біля плити – хитрість 30 хвилин

Надя Дорофєєва повідомила про небезпечну хворобу, наздогнала її під час туру: "Чи можна те чи це"

Тарас Тополя розповів, чи планує розлучення з дружиною Оленою та проговорився про інтим: "Непристойні бажання"

Гідна заміна "Шубі": рецепт сільського салату з оселедцем та картоплею

Показати ще

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези, в цей час вам доведеться зіткнутися з питаннями, що стосуються ваших життєвих планів та фінансових вкладень у житло. Опозиція підштовхуватиме вас до рішучих дій, і ваш партнер може вимагати від вас поступок, які вам не зовсім до душі. Однак, враховуючи, що Вузол минулої карми проходить за вашим знаком, ви зрозумієте, що ваш розвиток пов'язаний із встановленням міцного партнерства. Якщо у вашому житті є ще один потенційний союзник, чи то в бізнесі, чи в особистому житті, не пропустіть шанс звернутися до нього за підтримкою.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони, у цей час ваша планета-управитель вступає в опозицію з Марсом, який знаходиться в будинку розширення кордонів. Це може стати моментом для ухвалення серйозних рішень про переїзд, міграцію або навіть вибір освітнього шляху. Можливо, вам захочеться залишити все як є і зосередитися на комфорті та сім'ї, але це може вимагати жертв у кар'єрі. Відчуття внутрішнього конфлікту буде сильним, і вам доведеться зважити всі "за" та "проти", перш ніж зробити крок у бік змін.

Знаки Зодіаку

Рак (22 червня - 22 липня)

Для Раків цей період стане справжнім випробуванням у відносинах. Між вами і вашим партнером розгориться серйозна боротьба, і спокій, здавалося б, назавжди залишить ваш будинок. Ви маєте прийняти рішення, яке змінить ваш спосіб життя: переїзд, зміна роботи або навіть зміна статусу. У ділових питаннях вам, ймовірно, доведеться підкоритися вимогам керівництва, що може спричинити додаткові внутрішні конфлікти. Ваша емоційна природа буде під тиском і важливо пам'ятати, що в цей період кожне ваше рішення може мати довгострокові наслідки.

Читайте також:

Новий рік - нові випробування: що принесе 2025 рік кожному знаку Зодіаку.

П'ять знаків Зодіаку незабаром отримають усе, про що мріяли: хто стрибатиме від щастя.