Україна готується до початку опалювального сезону, що є звичайною новиною для мешканців, які зіткнулися із холодами жовтня. З понеділка, 14 числа, опалення буде включено до лікарень, шкіл, дитячих садків та інших соціальних закладів столиці.

Повідомляється, що кожна установа може запросити опалення відповідно до своїх конкретних потреб. Наприклад, якщо діти в дитсадку мерзнуть, директор може просто подати заявку на включення опалення.

Проте мешканцям доведеться трохи довше чекати на опалення. Радіатори в житлових будинках почнуть нагріватись лише після того, як середньодобова температура опуститься до +8 °C і залишатиметься на цьому рівні протягом трьох послідовних днів.

Опалення

Окрім цього мер столиці Кличко наголосив, що це рішення враховує комфорт мешканців Києва, а також оптимізує енергоресурси. У поточних умовах ефективне використання електроенергії та тепла має вирішальне значення.

Мешканці можуть розраховувати на те, що їхні будинки незабаром стануть теплими, оскільки місто вживає заходів для забезпечення комфортного середовища проживання у холодні місяці.

Популярні новини зараз

Ви здивуєтеся, але мити унітаз - не обов'язково: просто додайте в бачок туалету

Сніг, похолодання та сильний вітер: погода в Україні кардинально зміниться

Посадка озимої цибулі: 3 причини, чому цього не варто робити

Бронювання від мобілізації зупинили: тепер усе буде інакше

Показати ще

Скрін публікації

Читайте також:

Тарифи на опалення переглянули: скільки коштуватимуть головні комунальні послуги на зиму

Світло 4 години на добу, зима без опалення та дикі випробування: українців вразили плачевним сценарієм

Підготовка до жорсткої зими: як не переплачувати за опалення та що зробити з батареями