Український співак Артем Пивоваров нещодавно відкрився своїм шанувальникам, поділившись своїм емоційним досвідом втрати будинку через руйнування, спричинені російськими військами.

Пивоваров, родом із Вовчанська, міста, що сильно постраждало від війни, висловив глибокий біль, який він зазнає внаслідок спустошення міста.

Під час концерту він розповів, що його рідне місто було майже повністю зруйноване, наголосивши, що він втратив не лише фізичний будинок, а й почуття приналежності та зв'язку з місцем свого народження.

Незважаючи на непереборний сум, співак зберігає надію на майбутнє. Він висловив упевненість у тому, що українські військові зрештою повернуть окуповані території, але наголосив на важливості підтримки їхніх зусиль.

Артем Пивоваров на концерті

Пивоваров пообіцяв продовжити надавати допомогу Збройним силам і закликав інших робити свій внесок, висловивши тверду впевненість у тому, що переміщені особи якось повернуться до своїх будинків і стануть свідками відродження України.

Популярні новини зараз

Тіна Кароль вразила ідеальним тілом і викотила "груші" крупним планом

Ви здивуєтеся, але алкоголь корисний для організму: що кажуть дослідження

Сніг нам тільки снитиметься? Синоптикиня розповіла про аномальне явище, яке впливатиме на погоду взимку

Залишитеся без груш: як врятувати дерева від іржі і чому це так небезпечно

Показати ще

«Мені складно. Я буду відвертим і говоритиму про це. Я втратив свій дім. У мене немає дому, і це не просто будинок. Я з міста Вовчанськ. Мого міста немає, повністю немає. Росіяни стерли його з лиця землі», - сказав він на своєму виступі перед тисячами українців.

Читайте також:

Істерика та сльози: Оля Полякова зізналася про проблеми на "особистому фронті", Маша Єфросиніна про все в курсі

Мобілізація з жовтня змінюється: повістки від ТЦК, "стоп" заклик, студенти і що очікує жінок

Олег Винник засвітився у центрі: "Ніби чудес не існує"