Леся Нікітюк нещодавно показала те, що її серце вже не вільне до чого, продовжуйте час. Телеведуча будує стосунки із 28-річним військовим. який молодший за неї на 9 років.

Обранцем Лесі Стал Дмитро Бабчук і спочатку знамненість приховувала його, потім стала показувати частини його справи, а потім, коли ЗМІ вирахували щасливчика, вона опублікувала фото з ним. Зараз Нікітюк шокувала тим, що їй уже зробили пропозицію.

Леся Нікітюк та Дмитро, фото: lesia_nikituk / Instagram

Леся додала світлини на яких їй роблять пропозицію руки та серця. І це вже зовсім інший чоловік. Перше, що “кинулося” в очі користувачам мережі, це те, як невідомий чоловік стоїть на одному коліні та дарує зірці каблучку у коробці кольору Tiffany. Сама ж Леся радісно дивується та радіє цьому. Потім вже окремо фотографується суто з цією каблучкою.

Пропозиція Лесі Нікітюк, фото із соцмереж

За словами Лесі Нікітюк, їй дійсно зробили пропозицію, але поки що не в особистому житті. На даний момент їй запропонували зіграти роль в кіно від найбільшої у Східній Європі компаній у сфері кіно та телепродакшну “Film.Ua”. До того ж, Лесі Нікітюк випала участь зіграти головну роль. А ще, одне з найскладніших завдань — всього лише один місяць часу на підготовку, репетицію і “читок”.

Популярні новини зараз

Критерії бронювання кардинально переглянуть: кому не світить відстрочка

Усі, хто не оновив дані у ТЦК, отримали "поблажки"

Гороскоп на тиждень до 13 жовтня: що готує доля кожному знаку Зодіаку

"Холостячка" відміняється: Нікітюк злилася в поцілунку і показала коханого, який на 8 років молодший

Показати ще

“I’ll do my best (Я зроблю все можливе)”, – написала знаменитість в своєму дописі в Instagram.

Крім цього, знаменитість поділилася інформацією щодо того, що цю кінострічку і її саму на великих екранах українці зможуть побачити весною 2025 року. Разом із нею у зйомках приймають участь дуже багато її колег, які також є відомими акторами. Пощастило знятися у фільмі й домашньому улюбленцю Лесі Нікітюк — песику Рафіку.

Читайте також:

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?

Лесю Нікітюк знайшли у кущах у рідному місті: "Гусениця мене не з'їсть".

Леся Нікітюк у мікрошортиках блиснула устрицею: "Цікаво?".