Розставання – природна складова нашого життя, але є люди. які не можуть просто так піти далі і ні-ні, та поглядають у тсорону колишніх.

Мова зараз піде не про особливий період, так званий ретроградний Меркурія, а саме про знаки Зодіаку, які більше за інших мають схильність до повернення до колишніх.

Закохані, фото: hyser.com.ua

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки - це чутливі та романтичні натури, схильні до ностальгії. Для них розлучення часто стають справжньою трагедією, і багато Раків щиро вважають, що колишніх партнерів не буває. Їх страх самотності та небажання починати стосунки з кимось новим змушують їх частіше повертатися до старих кохань. Як чоловіки, і жінки цього знака швидко заповнюють емоційну порожнечу, повертаючись у знайомі відносини. Жінки-Раки можуть легко повернутися до свого колишнього за найменшої надії на відновлення почуттів. Чоловіки ж, навіть перебуваючи у нових відносинах, можуть продовжувати підтримувати зв'язок із колишніми, вважаючи, що вони не зможуть жити без них.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви, відомі своєю практичністю та прагненням до порядку, теж мають свої причини для повернення до колишніх. Незважаючи на зовнішню незворушність, за їхнім "панциром" ховаються сумніви та комплекси. Ці люди часто ідеалізують своїх колишніх партнерів, забуваючи про претензії та образи. За найменшої нагоди Діви готові підтримувати контакти з колишніми, допомагати їм і вирішувати їхні проблеми. Знайоме та звичне приваблює їх більше, ніж ризик побудувати нові стосунки. Для Дів повернення до колишніх стає способом повернути втрачений комфорт та стабільність.

Закохані, фото: Pinterest

Популярні новини зараз

Чи приберуть вікові обмеження для мобілізації: у Раді зробили надважливу заяву

Останнє, але найважливіше: яке підживлення потрібно внести для малини перед холодами

Місячний календар городника до 13 жовтня: коли не можна поливати рослини, а коли висаджувати виноград

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби – це знак крайнощів, та його мотиви повернення до колишніх можуть бути різноманітними. Для першої групи Риб розставання - це не кінець, а скоріше тимчасова складність, яку потрібно подолати. Вони прагнуть довести колишнім, що саме вони — найкращі та незамінні. Друга група Риб відчуває справжню емоційну залежність від своїх колишніх партнерів. Навіть перебуваючи в нових відносинах, вони не можуть забути своє перше кохання і продовжують підтримувати зв'язок. Їхні прихильності дуже глибокі, і вони щиро страждають від розлуки.

Читайте також:

З ними складно про щось домовитися: 5 знаків Зодіаку, яким важко тримати це слово.

Будуть згодні навіть на інтрижку: які знаки Зодіаку скачуть із стосунків у відносини, щоби заглушити біль.