Народний артист України Богдан Сташків трагічно загинув у автокатастрофі на Закарпатті. Світлана Оніщук, керівник Івано-Франківського ОВА, повідомила , що аварія сталася раптово.

«Трагедія сталася у сусідній Закарпатській області. Наш земляк загинув раптово, за життя дружини і досі борються медики», - повідомила вона.

Богдан Сташків

За даними поліції, внаслідок аварії загинули двоє людей. 67-річний житель Тисмениці Івано-Франківської області їхав на BMW, коли не дотримався безпечної швидкості. Через втрату управління автомобіль з'їхав з дороги і перекинувся на дах.

Фото з місця ДТП

Богдан Сташків народився в Рогатинській області та провів значну частину своєї кар'єри у Тисмениці, де керував відділом культури. Він отримав міжнародне визнання завдяки гастролям у Європі, Канаді та США, просуваючи українську музику.

Популярні новини зараз

Онука Софії Ротару у 23 роки відкрила бізнес за кордоном: чим вона заробляє на дорогі сукні та сумочки

Тарифи підвищать удвічі: тепер доведеться відмовитись від улюблених послуг

Олена Тополя (Alyosha) створила це зі своїм обличчям і тепер шкодує: "Ледь витерпіла, а собі не подобалася"

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

На початку 2000-х Сташків ініціював дитячий конкурс-фестиваль "Захід-XXI століття", активно займався науковою роботою у сфері мистецтва та культури.

Богдан Сташків

Також був відомий організацією благодійних концертів на підтримку військовослужбовців, хворих дітей та людей з обмеженими можливостями.

Читайте також:

Щоб не було лиха: обов'язково робіть це перед кожною поїздкою на авто восени