У жовтні частину українців отримають не два, а три рахунки за послуги з газопостачання. Фахівці «Запоріжгазу» пояснили, кому і чому доведеться сплачувати додаткові збори.

Зазвичай споживачі щомісяця одержують два рахунки: один за фактично спожитий обсяг газу, а інший за його доставку. Проте цього місяця деяким мешканцям буде виставлено додатковий рахунок, який потрібно буде сплатити один раз, а наступний такий же рахунок буде виставлено лише через 3–5 років, залежно від терміну служби мережі.

Додатковий рахунок стосується технічного обслуговування газових мереж у багатоквартирних будинках. Його буде відправлено лише споживачам у будинках, де такі роботи з обслуговування проводилися працівниками газової служби.

Газ

З початку жовтня мешканці багатоповерхових будинків, де проводились такі роботи, почнуть одержувати разовий рахунок за обслуговування. Вартість обслуговування варіюється і залежить від таких факторів, як довжина газопроводів у будинку, кількість квартир та інші особливості будинку.

Важливо відзначити, що реквізити для оплати цього рахунку за технічне обслуговування відрізнятимуться від звичайних реквізитів для оплати послуг з розподілу газу, і споживачі повинні враховувати це під час оплати рахунків.

Популярні новини зараз

Путіну не поздоровиться: Володимир Зеленський попередив про те, що станеться з рф

Агрус буде таким великим, що гілки зігнуться до землі: чим удобрити кущі восени для великого врожаю

Зниження призовного віку до 18 років: Залужний переконаний, що ці люди врятують країну

Графіки відключень електроенергії повернуться: українців уже попередили

Показати ще

Читайте також:

Що отримають пенсіонери у жовтні, крім пенсії: комуналка, субсидія, пільги, податок і не лише

Від 100 гривень за куб: нові тарифи на комуналку залишать за межею бідності

Ціни злетять не лише на продукти та комуналку: lifecell, Київстар та Vodafone підвищать тарифи на 50%