Постачальники газу оголосили про свої тарифні пропозиції на майбутній опалювальний сезон 2024-2025 років, надавши інформацію про очікувані суми платежів для споживачів.

На думку експертів проекту «ГазПравдa», ці ціни набирають чинності з жовтня, збігаючись із початком опалювального сезону, і залишаться стабільними як мінімум до 30 квітня 2025 року відповідно до рішень уряду.

Для побутових споживачів Нафтогазу ціна на газ залишиться незмінною на рівні 7,96 гривень за кубометр. Структура ціноутворення варіюється залежно від категорій споживачів, причому вартість газу від «Нафтогазу» коливається від 7,42 до 16,50 гривень за кубометр.

Ціни на газ в Україні

"Залежно від категорії споживачів вартість "блакитного палива" від Нафтогазу коливатиметься від 7 грн 42 коп до 16 грн 50 коп за кубометр. Для населення ж газ і надалі коштуватиме 7 грн 96 коп за куб", - йдеться у повідомленні.

Примітною подією стало те, що три компанії - "Полтавгаз Збут", "ЕруЛюдям" і "АсканіяЕнергія" - залишили ринок побутового газу, залишивши загалом дев'ять постачальників. Інші компанії пропонують ціни на газ у діапазоні від 7,96 до 9,99 гривень за кубометр.

Популярні новини зараз

Справжнє ім'я та прізвище Настя Каменстких: чому артистка обрала саме це

Юна дружина Остапчука розповіла, як їй вдалось залишитись жити з ним після 2 зустрічей: "Більше з хати не виходила"

Відновіть ґрунт – посійте сидерати вже зараз: які рослини обрати для багатого врожаю наступного року

Графіки відключень світла скоро повернуться: українцям сказали, коли ситуація в енергетиці стане критичною

Показати ще

Читайте також:

Заощаджувати доведеться не лише на продуктах: тарифи підвищать ще на 50%

Тариф на опалення дуже підвищили

Від 100 гривень за куб: нові тарифи на комуналку залишать за межею бідності