Ольга Цибульська – одна з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу. Українці люблять її за її безпосередність та близькість до народу.

Нещодавно співачка вперше показала чоловіка, якого приховувала весь час їхніх стосунків. Зараз Цибульська перетворилася на справжню ніжну квітку. Це посіяло найпотрібніший настрій для українців восени, адже нам так потрібні яскраві весняні фарби.

Оля Цибульская

Популярна українська виконавиця Оля Цибульська вміє дивувати. Нещодавно на її сторінці з’явилися фото з яскравої фотосесії у національних мотивах. Проте, сьогодні знімки співачки мають дещо інший настрій.

На своїй сторінці в Instagram, артистка виклала декілька нових світлин у рожевій сукні. На жаль, зірка не зізналася, хто створив цю красу, але можна з впевненістю зазначити – сукня просто дивовижна. Яскравий колір, фактурна верхня частина та масивні рукави неймовірно личать співачці, а проста зачіска та акцентний макіяж вдало доповнюють образ.

Оля Цибульська, фото із соцмереж

Популярні новини зараз

Снігопади, зливи та ранні морози? Аномальна погода у жовтні здивує українців

Фортуна обрала саме вас: три знаки Зодіаку у жовтні отримають усе, про що мріяли

ТЦК дали українцям 10 днів: що готують нова мобілізація та повістки через "Укрпошту"

Кисло-солодкі баклажани, які підійдуть до будь-якої страви: рецепт пікантної закуски

Показати ще

Сам допис, Цибульська вирішала присвятити мотивації, звісно у філософській манері. Вона порівняла життя людей зі склянками та вазами. Жінка впевнена, часто люди думають, що не зможуть досягнути бажаного, не вистачить сил, бажання, або потенціалу. Але все це тільки в нашій голові, й насправді кожен набагато глибший та може вмістити у собі багато хорошого.

"Людина думає, що вона склянка. У неї потенціалу на склянку. Сил на склянку. Віри в себе на склянку. Вона не може сміливо подивитися у дзеркало і побачити, що вона не склянка. Вона — ваза. Ваза, у яку може вміститися прекрасний букет. Яку до країв може наповнювати щастя і любов", – написала Оля.

Читайте також:

Оля Цибульська змішала із брудом Олега Винника: "Я б такого мужика...".

"Цілий місяць під крапельницею": Оля Цибульська зізналася у проблемах зі здоров'ям.