У світі починає популяризуватися перебіг серед дітей – квадроберство. Школярі буквально наслідують тварин і часто це виходить за межі, адже вони нападають на людей.

Звичайно, Україна не залишилася поза цим трендом. Більше того, українські знаменитості також стурбовані цим. Наприклад, Ірина Білик буквально підняла клич на рахунок цього.

Ірина Білик, фото: youtube.com

Представники нової субкультури наряджаються в тварин і намагаються привернути до себе увагу суспільства.

Квадробіка – сучасний тренд, який стає дедалі популярнішим, особливо серед українських підлітків. Неповнолітні хлопці та дівчата вдягають на обличчя маски, доповнюють свої образи пишними хвостами і в такому вигляді виходять на вулиці, в парки та сквери, щоб привернути увагу суспільства до себе.

Засновником нового молодіжного руху вважають спринтера з Японії Кенічі Іто. Його методика пересування дуже нагадує ту, яку зараз використовують українські квадробери.

Популярні новини зараз

Блекаут у Києві: що буде з життям у столиці взимку і кому точно не відключать світло

До ТЦК бігти не потрібно, можете зробити це і в туалеті: українцям готують нововведення у мобілізації

Дональд Трамп визнав, що має добрі стосунки з путіним і назвав свій план щодо війни Зеленському: "Вирішимо швидко"

Доленосне рішення ЗСУ: якою тепер буде мобілізація для чоловіків 50+

Показати ще

Квадробер, фото із соцмереж

Співачка Ірина Білик, яка має двох синів – висловила стурбованість щодо нового тренду. Артистка зазначила, що зовсім не розуміє, чому діти імітують тварин. Білик попросила користувачів поділитися думками з приводу квадробіки.

Водночас із цим інша виконавиця, Оля Полякова – висловилась щодо квадроберів більш толерантно. На думку Королеви ночі – діти мають право самовиражатись так, як їм того заманеться. Через такі розваги вони пізнають світ та розвиваються. Тим паче, що квадробіка – нічого кримінального в собі не несе.

Публікація Ірини Білик

Читайте також:

Ірина Білик після дуету з Христиною Соловій висловилася про неї: "Якийсь повний калейдоскоп...".

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз.