У багатьох шеф-кухарів українського інформаційного простору пішла загальна фішка - готування з іншими знаменитостями.

Спочатку це робив суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво, потім Євген Клопотенко, а зараз і Володимир Ярославський, якому нещодавно приписували роман із Ольгою Мартиновською.

Володимир Ярославський та Ольга Мартинівська, фото із соцмереж

Зараз же, після Аннв Трінчер, його зірковою гостею стала блогерка Дарія Квіткова. Разом вони готували їсти, займалися спортом, а ще знімали відео reels, яке виклали в соцмережу Instagram. На ньому все й було видно, як кухар та блогерка весело й корисно провели час.

Насамперед, суддя проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський зазначив, що це вже вийшов другий випуск його авторської програми “Ярославський тестує”. І цього разу його гостею стала саме Даша Квіткова, яку він назвав неймовірною. Саме ця блогерка, яка також любить спорт, змусила кулінара добряче попітніти під час спортивного випробування. Тобто, вони не лише разом готували їсти, набирали калорії, але й потім все це “скидали”. Володимир Ярославський пояснив, що приготував для Даші її улюблену страву з дитинства. Що це нині ще невідомо. Утім він обіцяє згодом скинути рецепт.

Даша Квіткова, фото із соцмереж

Популярні новини зараз

Встигніть до кінця вересня: чим удобрити кущі смородини перед зимою, щоб підвищити врожайність у 3 рази

Під час походу в магазин захопіть корвалол: головні продукти дозволять тільки "обрані"

Україна порине у темряву: у розвідці підтвердили плани росії атакувати 3 АЕС

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Відео шеф-кухаря про його зустріч, проведення часу з Дашею Квітковою, їхні “обіймашки”, вже зібрали більше 4 600 вподобайок у соцмережі Instagram. У коментарях прихильники обох цих зірок запитують: чи це дійсно програма про кулінарію, чи це більше про “шукаю жінку”. Практично всі читачі зазначають, що вони дуже гарно виглядають. Про Володимира пишуть, що він у дуже гарній формі, класний, позитивний, спортивний і світлий. Подобається всім і краса Даші Квіткової, але також зазначають й те, що в неї дуже гарні золоті прикраси. Для цієї зйомки блогерка зробила досить насичений макіяж.

Читайте також:

Даша Квіткова розповіла про свої нові стосунки після розлучення з Добриніним: "Він нічим не займається, нічого не хоче робити".

Від Добриніна такого не було: Даша Квіткова похизувалась величезним букетом троянд – коштує тисячі гривень.

Модні секрети Даші Квіткової: як носити коротку спідницю взимку і виглядати елегантно.