Останні дні вересня в Україні будуть схожі на літо, температура в деяких регіонах підніметься до +27°C - +29°C. Однак приблизно з 25 вересня очікується, що дощі перемістяться в західну частину країни, принісши більш прохолодну погоду. Про це повідомляє видання «politeka».

До кінця тижня дощі можуть поширитися на північні регіони, внаслідок чого температура знизиться до +16°C до +19°C. Тим часом, на півдні та сході, як і раніше, буде суха та сонячна погода з температурою від +25°C до +29°C.

Погода у вівторок, 24 вересня, як очікується, залишиться стабільною, із сонячним небом по всій країні і температурою знову досягне від +25°C до +28°C, а прибережні райони трохи прохолодніші до +23°C.

До середи, 25 вересня, західні регіони почнуть холодати, температура впаде до +22°C та +25°C. В інших місцях умови, як очікується, залишаться переважно незмінними.

Тепла осінь: скрін з відео

До п'ятниці, 26 вересня, переважатиме мінлива хмарність, температура триматиметься від +23°C до +25°C, тоді як у центральних та південно-східних регіонах можуть бути тепліші умови, що досягають +26°C до +28 °C.

Популярні новини зараз

Анатолій Анатоліч засвітився за кордоном і похвалився цим: "Можу виїжджати за законом"

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Українська зірка мобілізувалася до ЗСУ: "Час брати більшу відповідальність"

Смачніше, ніж у ресторанах Італії: рецепт соковитої лазаньї без тіста з неймовірним ароматом

Показати ще

У міру того, як тиждень добігає кінця 27 вересня, дощі, ймовірно, торкнуться північний захід і Чернігівську область, через що температура знизиться приблизно до +20°C до +22°C. В інших частинах України утримається тепла суха погода з температурою від +24°C до +27°C.

Напередодні вихідних 28 та 29 вересня погодні умови почнуть змінюватися. У західних та північних регіонах буде хмарне небо та невеликий дощ, температура опуститься до +14°C та +19°C. Навпаки, на півдні та сході продовжиться літня погода, температура залишиться в межах +25°C та +29°C.

Читайте також:

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Повінь століття: чи накриє жахлива погода Україну після катастроф у ЄС – синоптики попередили