Диктатор РФ Володимир Путін у ході пленарної сесії Східного економічного форуму виступив із новою порцією абсурдних заяв щодо України.

Сьогодні, 6 вересня 2024 року, у Владивостоці завершився Східний економічний форум, який проходив на майданчику кампусу Далекосхідного федерального університету. Одним із спікерів напередодні був Володимир Путін. Він говорив про розвиток Далекого Сходу, Курськ, вибори в США та Павла Дурова. Крім того, Путін відзначився дивною заявою про владу в Україні.

Так, 5 вересня Володимир Путін у рамках Східного економічного форуму говорив про Курськ та війну в Україні. Він заявив, що на його думку метою вторгнення в Курську область Україна мала "змусити Росію нервувати" і зупинити наступ Росії в Донбасі, але ВСУ нічого не вийшло.

Путін також сказав, що у нього склалося враження, що "ті, хто керує Україною, або інопланетяни, або іноземці", а влада в Києві, за його словами, не думає про свій народ, приймаючи рішення "воювати до останнього українця".

Крім того, глава РФ Володимир Путін вкотре заявив, що Росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів із Україною. Однак вони, за словами російського лідера, мають проходити на основі домовленостей, озвучених у Стамбулі навесні 2022 року.

А ось з приводу того, хто може стати посередником у переговорах, путін зазначив, що Китай, Бразилія та Індія потенційно "можуть допомогти розібратися в цьому складному питанні, яке почалося з держперевороту в Україні".

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Володимир Путін висловився також і щодо мобілізації в Україні. Він вважає, що незабаром почнуть мобілізувати студентів та "дійдуть до гітлерюгенда". Адже це саме в Росії дітям ще зі школи прищеплюють думку, що померти за амбіції та територіальні претензії Росії – це честь.

Читайте також:

Завдяки Путіну росіяни почали жити у страху, відчувши війну в Курсі - карма у дії

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Зеленський зробив важливу заяву про закінчення війни: що буде, якщо партнери не встоять