Ще декілька років тому співак Олег Винник був улюбленцем мільйонів українок, збирав стадіони, а квитки на його концерти розкуповувались із шаленою швидкістю. Однак після 24 лютого 2022 року все докорінно змінилось, адже Винник виїхав до Німеччини та пропав із радарів публічності, жодним чином не висловивши свою підтримку Україні. Нещодавно співак вирішив повернутись до свого глядача, але в Україні йому, здається, уже не раді.

Так, українська співачка Оля Цибульська розповіла, що насправді думає про Олега Винника, який на початку повномасштабної війни втік з України до Німеччини. Вона, не стримуючи гніву, у програмі "ЖВЛ представляє" порівняла Винника із зрадливим та брехливим чоловіком.

"Це, знаєте, як чоловіки деякі є в житті. Він тебе обманув, обдурив, покинув, десь швендяв з якоюсь, притулявся, говорив їй, як любить, як без неї не може, а потім через два роки приплив і каже: "Я без тебе не можу", - заявила Цибульська.

Ольга наголосила, що вона проти, аби подібні артисти поверталися в Україну. Знаменитість вважає, що українцям варто ретельніше обирати, кого підтримувати у складний час.

"Я б такого мужика на поріг не пустила, а дівчата нехай вирішують. Мені здається, вже час набратися здорового глузду та зрозуміти, що артист з України та український артист – це два різних артисти", - додала артистка.

Нагадаємо, що Олег Винник нещодавно випустив нову пісню "Мої люди", створив новий профіль у тіктоці, де записав відео з "ковтком свіжого повітря" для ЗСУ та оголосив про своє повернення в український шоубізнес. От тільки грандіозне повернення обернулося на провал, а зухвалу поведінку Олега розкритикували в Мережі.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Показати ще

До речі, зараз багато хто згадав, як у 2019-му році Олег Винник долучився до проєкту російського музичного гурту "Всем мир 519", щоб "закликати і українців, і росіян об'єднатись та мирно існувати". Разом з Винником у проєкті брали тоді участь співачка Валерія, яка разом з чоловіком підтримує незаконну анексію Криму, а також акторка Нонна Гришаєва, яка незаконно відвідувала півострів.

Читайте також:

Відомий російський актор, зірка культових серіалів, закликав росіян припинити воювати в Україні

Завдяки Путіну росіяни почали жити у страху, відчувши війну в Курсі - карма у дії

Тривожний дзвіночок для Путіна: з радарів зник вертоліт із важливим чиновником та ще 20 пасажирами