Здавна наші предки вірили в особливу силу домашніх кішок, з якими пов'язано багато прикмет, іноді навіть незвичайних. Ще б пак, ця незалежна тварина, що "гуляє сама по собі", з давніх-давен людство вважає загадковим. Так, наприклад, вважається, що якщо дати притулок бездомному коту, то можна отримати удачу і щастя на довгі роки.

І хоч багато українців дотримуються думки, що домашні кішки, дикі кішки та бездомні бродячі тварини можуть забрести в чужий двір чи садок із цікавості для спарювання, полювання, годування та встановлення території, але містичну складову відкидати не потрібно.

Взяти хоча б той факт, що в Індії вірять, що якщо чужа кішка прийшла до чужого будинку, то незабаром у ньому буде весілля або ж треба чекати на поповнення в сім'ї.

І справді, кішки ніколи не приходять у будинок, де спостерігається енергетичний хаос, вони намагаються вибрати собі місце з позитивною енергетикою. Особливо це стосується вагітних кішок або вже з кошенятами.

Саме тому поява на порозі вагітної кішки або кішки з потомством вказує на те, що в цьому будинку люди живуть правильно, тому вони можуть розраховувати на щастя, успіх і благополуччя, але лише за умови, що вони подбають і про кішку, і про її кошенят. . Так, щоб ця прикмета збулася, всіх кошенят необхідно влаштувати в добрі руки, а одного треба залишити собі.

А ось людина, яка образила кішку, буде нещасною.

Популярні новини зараз

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

За іншими прикметами, вагітна кішка приходить у сім'ю, щоб попередити, що в сім'ї очікується великий фінансовий прибуток.

А ось кіт, що заблудився в будинок незаміжньої жінки, може попередити про те, що вона зможе зустріти свою половинку не раніше, ніж через рік. Але за цей час може розраховувати на успіх у роботі, навчанні, просуванні кар'єрними сходами.

Кішка, що прийшла до будинку нареченої перед весіллям, приносить довгий і вдалий шлюб.

Колір кішки та прикмети

Згідно з прикметами, велику роль відіграє і колір кішки або кота, які вирішили стати частиною вашого будинку:

Чорний.

Чорна кішка, що попросила дах, повинна його отримати; її прихід означає, що будинку загрожує небезпека, а сама кішка надіслана понад захистити нових господарів від біди; Якщо вона з'явилася на початку якогось проекту, він має завершитися успішно.

Сіра.

Кішка сірого кольору, що є символом взаємного кохання, що з'явилася на порозі будинку, обіцяє нові стосунки або зміцнення тих, що вже існують.

Білий.

Біла кішка подарує фінансове благополуччя, успіх у всіх справах, вилікує всі хвороби та наповнить життєвою енергією. Якщо кішка цього кольору прийде в будинок хворої людини, то після того, як у ньому з'явиться новий вихованець, він обов'язково одужає.

Руда.

Прихід вихованця цього кольору обіцяє зміну професії або підвищення по службі. Він залучатиме нових друзів, а також берегтиме будинок від злодіїв, позбавить усіх фінансових проблем. Рудий кіт може принести із собою кохання чоловіка.

Триколірна.

Такий гість приносить із собою гарний настрій, відчуття щастя, допомагає просунутися в духовному розвитку, засвоювати життєві уроки.

Читайте також:

Чому не можна спати головою на північ чи ногами до дверей: про що говорять прикмети

Відлякують гроші та удачу: названі предмети, які не можна носити у гаманці. Перевірте свій

Старовинний обряд на гроші: що потрібно зробити, щоб позбавитися фінансових труднощів

Ви про це дуже пошкодуєте: чому в жодному разі не можна піднімати гроші, знайдені на вулиці