Війна в Україні триває майже три роки. За цей час звучало багато різних прогнозів щодо її закінчення – як оптимістичних, і песимістичних. При цьому українці продовжують вірити в те, що невдовзі в нашій країні настане світ, а злісного і кривавого кремлівського режиму можна буде відгородитися великою стіною на кордоні. Ще один прогноз і насторожує, і окрилює.

Так, астролог, якого називають "індійським Нострадамусом" Кушал Кумар, розповів, коли закінчиться війна в Україні, а також попередив про ризик "жахливого сценарію розширення війни".

Про це повідомляє Daily Star .

За його словами, спочатку буде гірше, а потім краще.

"Існує ймовірність безпрецедентного сценарію жахливо розширеної війни у ​​вересні 2024 року. Він має тенденцію продовжитись аж до кінця поточного 2024 року і може продовжитися до травня 2025 року, коли може бути досягнуто врегулювання", - сказав він.

Однак Кушал Кумар попередив, що до цього може бути ще один сюрприз із середини жовтня 2024 року.

Популярні новини зараз

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

"Це може призвести до оточення сил, коли лінії поставки будуть або обмежені, або взагалі заблоковані. І це може спричинити величезну і величезну жахливу ситуацію. Цю вказівку на планетарні впливи можна інтерпретувати й так. наступити на всіх основних фронтах війни у ​​травні 2025 року, десь у період із середини травня по середину жовтня 2025 року", - резюмував індійський астролог.

Згідно з його профілями в соцмережах, Кумар - ведичний астролог, який використовує ведичну астрологічну карту - "карту нашої карми" з використанням планетарного та зіркового розташування. При цьому Кушал Кумар завжди уточнює, що він не може передбачити ненавмисних людських помилок чи промахів, тому прогноз може мати те чи інше відхилення.

Kushal Kumar

Раніше Кушал Кумар прогнозував наростаючу напруженість між Ізраїлем та ХАМАСом, а також Південною та Північною Кореєю. Крім того, гострі відносини передбачали між Китаєм та Тайванем, РФ та НАТО.

Читайте також:

Завдяки Путіну росіяни почали жити у страху, відчувши війну в Курсі - карма у дії

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Зеленський зробив важливу заяву про закінчення війни: що буде, якщо партнери не встоять